Tilbud

Barnets Bog + mindeæske
Aftenstjerner

850,00 DKK

Du får gratis fragt på alle varer på aftenstjerner.dk

 

Aftenstjerne-pakken består af Barnets Bog leveret i vores smukke, håndlavede mindeæske

Barnets Bog er en unik scrapbog til dig, der har oplevet at miste et spædbarn under, eller umiddelbart efter, graviditeten. Mindeæsken er en smuk, håndlavet æske som kan bruges enten til opbevaring af bogen – eller seperat til opbevaring af andre minder om dit barn.

 

BARNETS BOG

Bogen er en klassisk scrapbog, der giver plads til både alle de smukke minder, men også de svære tanker og de ubærlige følelser, der følger med når man pludselig står i sit livs mareridt og skal tage afsked med sit barn. Bogen er skrevet og udviklet af Stine Rathcke Vestergård, der selv har oplevet at miste sin søn – og som savnede netop et smukt sted at gøre af minderne og tankerne.

Ikke to historier eller forløb er ens – og derfor er Barnets Bog udformet fleksibelt som et ringbind, hvor alle indholdssider kan tages ud og rækkefølgen på hændelser og tanker kan flyttes rundt, så det passer lige præcis til jeres familie og situation.

Indholdet består af 75 designede sider som du kan udfylde med tekst og billeder samt 4 kraftige lommer, hvor du kan gemme vandrejournal, billeder, kort og andre minder.

 

MINDEÆSKEN

Den håndlavede mindeæske fra Aftenstjerner er tiltænkt dig, der har oplevet at miste et barn under eller umiddelbart efter graviditeten. Æsken er udformet, så den passer præcis til vores Barnets Bog, og kan bruges som opbevaring af bogen – men den kan også bruges seperat som mindeæske til eks. bamser, kort, gaver, smykker, billeder eller andre ejendele, som du ønsker at samle og gemme.

Mindeæsken er designet i Danmark og produceret i hånden af én af Danmarks sidste bogbindere. Den er 100 % syrefri og har mange unikke detaljer – og så er den naturligvis lavet i højeste kvalitet og bæredygtige materialer, med omtanke for både miljø og mennesker.

Kategori:

Beskrivelse

Specifikationer:

 

  • Mål på Barnets Bog: 32 cm x 27 cm x 5 cm
  • Mål på Mindeæsken: 34,5 cm. x 29,5 cm x 7,5 cm
  • Indholdssiderne er printet på 150 g. FSC® certificeret genbrugspapir
  • Både Barnets Bog og Mindeæsken er udformet i kraftigt genbrugspap betrukket med miljøvenligt stof af 100% viscose med FSC®-certificeret papirbagside
  • Mindeæsken er desuden beklædt indvendigt med FSC®-certificeret efalin, som er en kraftig papir-type, der betyder at den kan holde til at blive tørret af med en fugtig klud.
  • Både mindeæsken, ringbindet og indholdssiderne er designet, printet og produceret i Danmark

Billederne her på siden er prototyper og mockups – og farver/materialer kan derfor variere en anelse fra det endelige produkt.