Håndlavet mindeæske
Aftenstjerner

475,00 DKK

Du får gratis fragt på alle varer på aftenstjerner.dk

 

Den håndlavede mindeæske fra Aftenstjerner er tiltænkt dig, der har oplevet at miste et barn under eller umiddelbart efter graviditeten. Æsken er udformet, så den passer præcis til vores Barnets Bog, og kan bruges som opbevaring af bogen – men den kan også bruges seperat som mindeæske til eks. bamser, kort, gaver, smykker, billeder eller andre ejendele, som du ønsker at samle og gemme.

Mindeæsken er designet i Danmark og produceret i hånden af én af Danmarks sidste bogbindere. Den er syrefri og har mange unikke detaljer – og så er den naturligvis lavet i højeste kvalitet og bæredygtige materialer, med omtanke for både miljø og mennesker.

Kategori:

Beskrivelse

Specifikationer:

 

  • Mål: 34,5 cm. x 29,5 cm x 7,5 cm
  • Mindeæsken er udformet i kraftigt genbrugspap betrukket med miljøvenligt stof af 100% viscose med FSC®-certificeret papirbagside
  • Mindeæsken er desuden beklædt indvendigt med FSC®-certificeret efalin, som er en kraftig papir-type, der betyder at den kan holde til at blive tørret af med en fugtig klud.
  • Æsken er 100 % syrefri og har mange fine detaljer
  • Mindeæsken er designet i Danmark og produceret i hånden på Als Bogbinderi
  • Billederne her på siden er prototyper og mockups, og endelige farver/materialer kan derfor afvige en lille smule fra billederne.

Aftenstjerner er udviklet af Stine Rathcke Vestergård og designet af Cathrine Buus Pedersen.